İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Karakök, Konukoğlu'nu ziyaret etti

Gaziantep Sağlık Müdürü Prof. Dr. Metin Karakök, Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu'nu ziyaret etti.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Haziran 2012 19:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, organ nakli konusunda gösterdikleri duyarlılık ve yardımseverlikten dolayı Sağlık Müdürü Prof. Dr. Metin Karakök'ün, Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu'nu ziyaret ederek teşekkürlerini bildirdiği ifade edildi. Ziyarette, sağlık sektörünün iyileştirilmesi ve hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik gelişmeler konusunda bilgi alışverişinde bulunulduğu kaydedildi.

Geçtiğimiz günlerde, böbrek nakli bekleyen 15 yaşındaki Şehide Bozkurt için Antalya'da uygun böbreğin bulunması üzerine, 112 Acil Hizmetleri'ni arayan baba Şevket Bozkurt, İl Sağlık Müdürlüğü'nden yardım talebinde bulunmuştu. Şehide için seferber olan İl Sağlık Müdürlüğü, uygun saatte uçak bulunamaması üzerine, özel uçağı bulunan Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu'ndan yardım talebinde bulunmuş ve Şehide, Konukoğlu'nun özel uçağı ile Antalya'ya gönderilmişti.

Muhabir: Orhan Çiçek

Yaynıcı: Hasan Özkal

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber