Serbest Muhasebeciler ile Mali Müşavirlere 'Denetim' Eğitimi

Adıyaman Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası tarafından düzenlenen Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirlere 4 günlük 'Denetim' eğitimi verilecek.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Haziran 2012 01:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adıyaman Belediyesi Konferans Salonunda Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Bağımsız Denetçisi Ertuğrul Kılıç tarafından verilen denetim eğitim seminerine, serbest muhasebeciler ile Mali müşavirler katıldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Adıyaman Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Seyfettin Bilen, "Bu eğitimimiz 4 gün sürecek olan bir eğitim. Yeni Türk ticaret kanunuyla birlikte işletmelere ve ticaret sermaye şirketlerine getirilmiş olan denetim zorunlu ve muhasebe standartlarına göre muhasebe sisteminin oturtulmasıyla ilgili başlatılmış olan bir eğitim sürecidir. Birincisi türk ticaret konuluydu ikincisi muhasebe standartları konuluydu üçüncü eğitim ayağında denetim üzerine oldu. Bu denetim tüm Türkiye'de Mali müşavirler tarafından yürütülmekte TÜRMOB çatısı altında organize edilen bir eğitim seferberliği TÜRMOB'dan gelen bizim odamızın organize ettiği, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Bağımsız Denetçi Ertuğrul Kılıç bizim eğitmenimiz. Bu eğitime 90'a yakın meslek taşımız katılıyor" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber