Alinur Aktaş parkomat davasından beraat etti

Bursa'nın İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ihaleye fesat karıştırmak iddiasıyla yargılandığı parkomat davasından beraat ettiğini açıkladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Haziran 2012 20:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

"Kanunun, nizamın emrettiği şekilde hareket ediyoruz" diyen Aktaş, şehri daha ileri noktalara taşımak için var gücüyle çalıştıklarını söyledi. Otopark davasından beraat ettiğini açıklayan Başkan Aktaş, "Birileri sağda solda konuşup duruyor. Hepsini Allah'a havale ediyorum. Bu dünyanın ahreti de var. Kanunen yanlış yapan varsa, bunların da kanuni olarak takibini yapacağız. Biz asla araştırmadan iş yapmıyoruz. Herkesin kendisine göre problemleri var. Kanunun, nizamın emrettiği şekilde hareket ediyoruz. Alinur Aktaş cezaevine girdi, yurtdışına kaçtı dedikodularını duyuyoruz. Allah'a verecek hesabım var, başka hesap vereceğim kimse yok. Çok rahatım. Şehri daha ileri noktalara taşımak için çalışıyorum" dedi.

"Hüseyin Şahin'le küslüğünüzden bahsediliyor. Böyle bir küslük var mı?" şeklindeki soruyu ise Aktaş, "Hüseyin Şahin, benim milletvekilim, bundan önce ağabeyim.

Kendisini 32 yıldır tanıyorum. Şimdiye dek en küçük bir tartışmamız dahi olmamıştır. Aramızda bazen iletişimsizliklerin olması normaldir. Benim Hüseyin Şahin'in milletvekilliğini istemek ya da istememek gibi bir lüksüm olmadı. Bununla alakalı bir kişiyle de konuşmuşluğum yok. Ben Hüseyin Şahin'i de, Bülent Temelli'yi de teşkilatımızı da çok seviyorum. Aramızda bir problem yok" şeklinde cevapladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber