Muğla polisi sokak satıcılarına uyuşturucu operasyonu düzenlendi

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü'nce Antalya, İzmir, Aydın, Zonguldak, Muğla, Marmaris ve Milas'ta, uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Haziran 2012 09:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bunlarda 19 kişi gözaltına alınırken 4 kg. esrar maddesi, 906 kök kenevir bitkisi ve 10 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Milas ilçesinde ikamet eden S.A.'nın, çevre illerden temin ettiği esrar maddesini eşi D.A. ile birlikte sattığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine yedi ay sürdürülen projeli çalışmalarda gerekli delilleri elde eden ekipler, Milas ve Marmaris ilçeleriyle Muğla, Aydın, İzmir ve Antalya illerinde eşzamanlı operasyon düzenleyerek sekiz şüpheliyi gözaltına aldı. Zanlıların evlerinde yapılan aramalarda 3 kilo 523 gr. esrar maddesi ve 10 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Ayrıca Muğla il merkezinde O.K. ve K.N.'nin uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisi alınması üzerine çalışma başlatıldı. Altı ay süren projeli çalışmada, şebeke üyelerinin özellikle üniversite öğrencileri ve gençlere uyuşturucu pazarladığının tespit edilmesi üzerine Muğla ve Zonguldak'ta düzenlenen eşzamanlı operasyonda 11 şüpheli gözaltına alındı. Aramalarda ise 457 gr. esrar maddesi, 3 gr. plaka esrar maddesi ve 906 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

İki operasyonda gözaltına alınan toplam 19 zanlı, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber