Hem soydular, hem lastiklerini patlatıp camlarını kırdılar

Bursa'nın Karacabey ilçesine bağlı Yeniköy tatil beldesinde, hırsızlar, lastiklerini patlatıp camlarını kırdıkları iki aracı soydu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Haziran 2012 11:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alınan bilgiye göre, yakın akrabalarının düğünü için Eskişehir'den Bandırma'ya gelen Ulutürk ve Bahçıvan aileleri, düğün dönüşü Karacabey'e bağlı Yeniköy tatil beldesine uğradı. Ayhan Ulutürk'e ait 26 UL 266 ve Ahmet Bahçıvan'a ait 26 TL 398 plakalı otomobillerle Yeniköy'de bulunan piknik alanına giden iki aile, ardından denize girmek için Malkara sahiline indi. Araçlarını yol kenarına park eden Ulutürk ve Bahçıvan aileleri, daha sonra deniz kıyısına gitti. Sahilde yaklaşık yarım saat oturan iki aile, tekrar araçlarının yanına geldiğinde, otomobillerin inlastiklerin patlak ve arka sol camlarının kırılmış olduğunu görünce durumu jandarmaya bildirdi.

Olay yeri inceleme birimi, araçta hırsızlara ait kan izlerine rastlarken, kan ve parmak izlerini kriminal laboratuarına gönderdi. Hırsızların uğraşmalarına rağmen içinde değerli eşyalarının olduğu çantaların bulunduğu bagajı açamadıkları belirlenirken, araç içinde bulunan navigasyon cihazlarını, kimlikleri ve elbiseleri alarak kaçtıkları öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber