Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yaz Okulları tanıtıldı

Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ?Yaz Okulu Programı', Ziya Ozan Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen bir dizi etkinlik şöleniyle Ankaralılara tanıtıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Haziran 2012 18:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankaralı sporseverler açılışa büyük ilgi gösterdi.

Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yaz Okulları kapılarını Ankaralılara açtı. Törende konuşma yapan Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Burhan Başoğlu, sporun önemine dikkat çekerek, ?Başlattığımız proje kapsamında gençlere farklı spor dallarında eğitim vermeyi planlıyoruz. Amacımız gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak spora yönelmelerini sağlamak.? dedi.

Konuşmaların ardından sporcular geçit yaptı. Etkinlikte Ankara Seğmenleri ve Karadeniz Halk Oyunları Ekibi'nin gösterisi büyük beğeni topladı. Daha sonra engeli sporcular, havuzda sembolik bir gösteri sergiledi. İzleyicilere örnek olan engelli yüzücüler, sembolik gösteride birbirleriyle kıyasıya rekabet etti. Tekvando, judo, eskrim, jimnastik gösterileri, kule atlama gösterileri, DJ performans, su altı ve su üstü defileleri, trafik eğitim sunumu ve Grup Kor Konseri ile devam eden etkinlik, Ankaralılara stresten uzak spor dolu bir gün yaşattı.

Şölende en çok dikkat çeken gösterilerden biri de sualtı ve su üstü defileleri oldu. Girişlerin ücretsiz olduğu şölende, izleyicilere de sürpriz hediyeler dağıtıldı. Ankara Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürlüğü Yaz Okulları'nda yüzme, basketbol, tenis, voleybol, futbol, jimnastik, tekvando, atletizm, boks, masa tenisi, kayak, karate ve okçuluk alanlarında toplam bin 199 spor meraklısına kurs verilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber