Düzce'de yaz spor okulu gösterilerle açıldı

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl organize edilen İl Spor Merkezi ve Yaz Spor Okulları bu yıl gösterilerle açıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Haziran 2012 10:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bin 59 sporcunun kayıt yaptırdığı Yaz Okulları açılışına büyük katılım oldu.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan Yaz Spor Okullarına büyük katılım gösterilirken Yaz Okulu açılışında sporcular gösteri de düzenledi. 18 Temmuz Spor Salonunda gerçekleştirilen açılış törenine Yaz Okuluna kayıt yaptıran çocukların yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Tanyel, Baro Başkanı Ali Dilber, Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran ve veliler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, 14 branşta spor kursu açtıklarını belirterek, "Bugün Spor Genel Müdürlüğümüzün 74. kuruluş yıl dönümü nedeniyle her yıl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan İl Spor Merkezlerinin açılışını yaptık. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak bu yıl yaz boyunca 14 branşta 14 antrenörümüzle beraber bu kurslarımızı açıyoruz. Şu ana kadar bin 59 çocuğumuz bizlere kayıt oldu. Çocuklarımıza bizler sahip çıkmalıyız. Velilerimize de çocuklarını bize emanet ettikleri için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Şiran talebin geçen yıllara göre yüzde 600 arttığını söyledi.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran'ın konuşmasının ardından Taekwondo, Karate ve Judo gösterileri yapılırken Basketbol kursuna daha önceden katılan gençler, yaz okuluna yeni gelecek çocuklar için minik bir gösteri maçı düzenledi. Yaz Spor Okulu öğrencilerine ücretsiz tişört dağıtıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber