Cizre Kaymakamı Sağlam ilçeye veda etti

Şırnak'ın Cizre Kaymakamı Mehmet Ali Sağlam, Çalışma Bakanlığı Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Yardımcısı olarak Ankara'ya atandığı için ilçeye veda etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Haziran 2012 10:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğü'nce Çağlayan Havuz Başı parkında verilen veda yemeğine Kaymakam Mehmet Ali Sağlam, Garnizon Komutanı Eyüp Gürler, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Solaklar, İlçe Emniyet Müdürü Ali Aydın Akkoca, muhtarlar ve daire müdürleri katıldı.

Yemekte Kaymakam Mehmet Ali Sağlam, Türkçe olarak hoş geldiniz dedikten sonra Kürtçe olarak da 'baş göz üstüne hoş geldiniz' diyerek konuşmasına başladı. Kaymakam Sağlam, ?Memuriyet hayatı dalından ayrılan yaprak misali... Böyle akıcı yerlere karşı savrulan bir şey. İki yıl, üç yıl artık idare ne takdir ettiyse çalışıp ayrılmak zorunda kalıyoruz. Ben bir gün sordum babama, çocuğun kulağına niçin ezan okuyorsunuz? Oğul dedi otur. Namazı olmayan tek namaz hangisidir bilir misin dedi. Bilmiyorum dedim. İşte bu ezan dedi. Ezanı olmayan tek namaz hangisidir diye sordu. Vallah onu da bilmiyorum dedim. O da cenaze namazıdır dedi. Aslında dedi, o çocuğun kulağına okunan ezan o namazın ezanıdır, hayat işte bu kadar kısa. Bu kısa olan hayatımızın bir durağı olan Cizre'deki görevimizi tamamlıyoruz. Kısmet olursa Ankara'dayız. Hepinize allahaısmarladık. Hakkınızı hukukunuzu helal edin.? diye konuştu.

Kaymakam Sağlam, yemek sonrasında davetliler arasında ikili sohbet ve görüşmeler yaparak bazılarıyla anılarını paylaştı. Daha sonra katılanlarla ayrı ayrı vedalaşan Kaymakam Sağlam, Cizrelilerden helallik istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber