Bisiklet çalıyorum, çekmeyin

Adana'da bir kişi, girdiği iş merkezinde güvenlik kamerasının açısını değiştirerek, içerdeki bisikleti çaldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Temmuz 2012 10:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hırsızlık zanlısı, çaldığı bisikletle kaçarken iş hanının girişindeki güvenlik kamerasına yakalandı.

Alınan bilgiye göre olay, önceki gün merkez Seyhan ilçesindeki Özler Caddesi'nde bulunan Özden İş Merkezi'nde yaşandı. İş merkezine tesisatçı gibi elinde hırdavat çantasıyla giren 30 yaşlarındaki şüpheli, bina görevlisi Kerem Evyapan'a (41) ait bodrum kat girişinde bulunan bisikleti gözüne kestirdi. Bir süre iş merkezinin girişinde oyalanan zanlı daha sonra tekrar bisiklete yöneldi. Bisikletin zincirle kilitli olduğunu gören zanlı, bu sırada güvenlik kamerasını farketti. Zanlı, güvenlik kamerasının açısını değiştirerek yeniden bisikletin olduğu yöne ilerledi. Zinciri kırarak bisikleti çalan zanlı, kaçarken iş merkezinin girişinde bulunan güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Bisikletinin yerinde olmadığını gören Kerem Evyapan, önce arkadaşlarının kendisine şaka yaptığını düşündü. Arkadaşlarının bisikletini almadığını öğrenen Evyapan, güvenlik kamerası kayıtlarını incelediğinde ise bisikletinin çalındığını anladı.

Bisikleti çalınan Evyapan, daha sonra taksitle yeni bir bisiklet almak zorunda kaldı. Evyapan, bisikletinin çalındığı dakikalarda kendisinin iş merkezinin üst katlarında bulunduğunu belirterek şunları söyledi:

"Aşağıya indiğimde bisikletimin yerinde olmadığını gördüm. Önce arkadaşlarımın şaka yaptığını düşündüm. Ancak sonrasında güvenlik kamerası kayıtlarını incelediğimde bir kişinin elinde hırdavat çantasıyla içeriye girerek güvenlik kamerasının açısını değiştirdikten sonra bisikleti çaldığını gördüm. Hemen durumu polis ekiplerine bildirdim. Bisikletin fazla bir maddi değeri yok. Ama hırsızın yakalanıp, cezasını çekmesini istiyorum"

Güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan polis ekipleri, zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber