Zonguldak İHL'de eski mezunlar buluştu

Zonguldak'ta İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği (ZİMDER) tarafından 21. Geleneksel Mezunlar Buluşması etkinliği düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Temmuz 2012 16:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zonguldak Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde gerçekleştirilen mezunlar buluşmasına, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz, Çevre ve Şehircilik Müdürü Hasan Öztürk, Zonguldak İl Müftüsü Refik Bulut, Önder Genel Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Sürmeneli, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Eyüp Alabaş, Türk Kızılay Derneği Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün, Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Başkanı Kadir Bacıoğlu, Türk Sağlık-Sen Zonguldak Şube Başkanı Ali Rıza Kılıç, Diyanet Vakıf-Sen Şube Başkanı Halil Korkmaz ve imam hatip lisesi mezunları katıldı.

Saygı duruşu, İstiklâl Marşı ve Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlayan programda konuşan ZİMDER Başkanı Hüdavendi Şen, "Katsayı adaletsizliği bu sene son buldu. 4+4+4 sisteminin yürürlüğe girmesi bizleri mutlu etti. Son 1 ay içerisinde de Zonguldak'ta güzel gelişmeler oldu. Bülent Ecevit Üniversitesi'nde İlahiyat Fakültesi'nin kurulduğu da Resmi Gazete'de yayınlandı. Bu güzel gelişmelerle birlikte eski mezun arkadaşlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

Okul Müdürü İbrahim Cansız ise etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek, eski öğrencileriyle bir araya gelmenin sevincini yaşadıklarını kaydetti. Ayrıca, etkinliğe katılanlar Kızılay tarafından hazırlanan odada kan bağışında bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber