Sivas Emniyet Müdürlüğü'nde atama ve terfi töreni

Sivas Emniyet Müdürlüğü'nde terfi eden veya başka şehirlere atanan rütbeli personel için tören düzenlendi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Temmuz 2012 21:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Polisevi'nde düzenlenen törende konuşan Vali Ali Kolat, emniyet personelinin, ülkenin huzur ve güvenliği, insanların mutluluğu için gece gündüz demeden büyük bir fedakarlıkla görevini yerine getirdiğini belirterek, "Bu görevi yerine getirirken de ailelerinin de çocukların da büyük bir fedakarlığı söz konusu" dedi.

Sivas'ta hizmet eden personele teşekkür eden Kolat, "Huzur ve güvenliğin temini konusunda başta emniyet müdürümüz olmak üzere her kademedeki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Her terfi elbette yeni bir heyecanı beraberinde getiriyor, sorumlulukları da beraberinde getiriyor. Terfi eden arkadaşları da kutluyorum. İnşallah daha iyi yerlerde de görürüz, başarılar diliyorum. Tayin döneminde binlerce arkadaşımızın çeşitli illere gidişleri oluyor. Maalesef bu hareketli dönemlerde kazalar da oluyor, acılar da yaşanıyor. Bu tür acıların yaşanmaması bakımından da lütfen dikkatli olalım, böyle acılar yaşamayalım" diye konuştu.

İl Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan ise "Hem üzgün hem mutlu anı bir arada yaşıyoruz. İlimize atanan ve salı günü göreve başlayacak 25 yaşındaki evladımızı elim bir trafik kazasında kaybettik. O nedenle teşkilatımızın başı sağ olsun. Kardeşimize Allah'tan rahmet, ailesine sabır diliyorum. Belli bir kademede kalıp terfi eden amirler aramızdalar. Bu amirlerimizin başarılarında eşlerini de unutmamak lazım. Onları da tebrik ediyorum. Bundan sonraki yaşamlarında daha üst mevkilerde onları görmek bizi de mutlu edecek, gurur vesilesi olacaktır" dedi.

Terfi eden ve başka şehirlere atanan personele başarılar dileyen Seyhan,

"Terfi edenler arasında ilimizden 23 amir ayrılıyor, 14 amir ise ilimize geliyor. İlimizden ayrılacak arkadaşlarımızla 3 yıl birlikte görev yaptık. Onlarla çalışmaktan büyük bir mutluluk ve heyecan duyduk. İlimizde polisin imajının yükselmesinde onların büyük katkıları oldu. İnşallah bu başarılarının gittikleri yerlerde aynı şekilde devam edeceğine inanıyorum. Hem kendileri hem de aileleri için hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Terfi eden emniyet müdürleri ve emniyet amirlerine rütbeleri ve takdir belgeleri, Vali Kolat, Emniyet Müdürü Seyhan ve polislerin eşleri tarafından takdim edildi. Başka şehirlere atanan rütbeli personele ise teşekkür belgesi verildi.

Sivas Emniyet Müdürlüğü'nden 35 personelin başka şehre atandığı, 46 personelin ise bir üst rütbeye terfi ettiği kaydedildi. Emniyet Müdür Yardımcıları Zeki Yılmaz ve Rüstem Temel'in birinci sınıf emniyet müdürü rütbesine terfi ettikleri ve Emniyet Genel Müdürlüğü Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı'na atandıkları öğrenildi.

Muhabir: Seyit Ahmet Eksik / Ahmet Ekici

Yayıncı: Cemal Coşkun - SİVAS

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber