Engelli judocu Cansu, Vali Daşöz'den bütün engellilere yardım istedi

Antrenman yaparken sakatlanan milli judocu Cansu Buzyürük (13), Manisa Valili Halil İbrahim Daşöz'den, kendisine yapılan yardımın zor durumda olan herkese yapılmasını istedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Temmuz 2012 15:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yan komşularının engelli üç çocukları olduğunu dile getiren Cansu, ?Bana verdiğiniz desteği onlara verin.? dedi.

Cansu, annesi Satı Buzyürük ile birlikte Vali Daşöz'ü ziyaret etti. Cansu tekerlekli sandalyede olduğundan ziyaret, valilik binası girişindeki merdivenin yanında yapıldı. Çiçek takdim eden Buzyürük, sakatlandıktan sonra başta Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ve Vali Daşöz olmak üzere herkesten çok büyük destek gördüğünü belirterek teşekkür etti. Manisa'da çok sayıda yardıma muhtaç kişi olduğunu dile getiren Cansu, ?Bunun en yakın örneği yan komşumuz. Üç çocukları var, üçü de özürlü. Sizden onlara yardım yapmanızı istiyorum. Bana verilen imkanlar onlara verilsin.? diye konuştu. Sakatlandıktan sonra hayatın kıymetini anladığını vurgulayarak, ?Bu zamana kadar boş boş yaşamışım. Allah'a şükür hayattayım, daha kötü durumda olabilirdim. Halimden bir şikayetim yok. İnşallah iyi olacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum ve Allah'a dua ediyorum. İnsanlar sağlığının kıymetini iyi bilsin. Bana yardım eden ve destek olan herkese de dua ediyorum.? dedi.

Cansu'nun melek gibi biri olduğunu belirten Vali Daşöz de böyle düşüncelere sahip olmasının kendisini çok memnun ettiğini söyledi. Komşularına yardım için talimat veren Daşöz, ?Kim zor durumdaysa gereken her yardım yapılıyor ve destek veriliyor. Gözden kaçanlar olabilir, onlara da senin gibi duyarlı insanların vasıtasıyla yardımcı olacağız. Nerede sıkıntı içinde birisi varsa bize bilgi ver, gereken her türlü yardımı yaparız.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber