Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden genç motorcuya destek

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Altunsoy, son katıldığı yarışta Türkiye 3.'sü olmayı başaran Ali Durmaz'ı tebrik etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Temmuz 2012 17:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Altunsoy, sponsorluk noktasında sıkıntılar yaşayan Durmaz'a konu ile ilgili gereken çalışmaları yapacaklarını söyledi.

Türkiye Motorsiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 3. Ayak yarışlarında Samsun'u temsil eden Ondokuzmayıs ilçesinden Ali Durmaz, Türkiye üçüncüsü oldu. Durmaz elde ettiği başarının ardından beraberinde Demiratlılar Spor Kulübü Başkanı Yasin Soyak ve Basın Sözcüsü Okan Verim ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Başarılı sporcuyu makamında ağırlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Altunsoy, elde ettiği başarıdan dolayı Ali Durmaz'ı tebrik etti.

Ali Durmaz, yurt içinde ve dışındaki yarışlarda Samsun'u temsil ettiğini, ancak sponsorluk noktasında sıkıntılar yaşadığını Ömer Altunsoy'a iletti. Altunsoy bu konu ile ilgili gereken çalışmaları yapacaklarını belirtti. Altunsoy, "Motosiklet yarışları halkın ilgisini çeken ve medyatik bir spor. Dolayısı ile daha yoğun bir izleyici kitlesine sahip. Başarılı sporcumuz Ali Durmaz Samsun'u temsil ederek Türkiye üçüncüsü olmuş. Kendisini tebrik ederken motosiklet sporuna destek verilmesi ile ilgili de Sayın Bakanımız Suat Kılıç'a bilgi vereceğiz ve gereken çalışmaları yapacağız." dedi.

15 Temmuz'da İstanbul'da yapılacak 4. Ayak Yarışları'nda da Samsun'u temsil edeceğini hatırlatan Durmaz, "İnşallah burada daha iyi dereceler almaya çalışacağız. Bunun için çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber