Devlet korumasındaki hemşireye 35 bıçak darbesi

Haber Giriş : 02 Temmuz 2012 17:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Daha önce cezaevinde yatıp çıkan sabıkalı güvenlik görevlisi, tartıştığı hemşireyi sokak ortasında 35 yerinden bıçakladı. Hemşire yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyor.

Ferhat Esnek'in haberi

Malatya'da eski özel güvenlik görevlisi 37 yaşındaki S.G., sokak ortasında tartıştığı hemşire Ü.Ü.'yü bıçakla ağır yaraladı.

Dün yaşanan olayda, Malatya'da daha önce güvenlik görevlisi olarak çalıştığı bankada gişe memurunu gasp ve hırsızlığa teşebbüs suçundan 2 ay cezavinde yatıp çıkan saldırgan, kendisiyle görüşmek istemeyen Malatya Devlet Hastanesi Beydağı Kampüsü'nde hemşire olarak görev yapan Ü.Ü.'yü sokak ortasında 35 bıçak darbesiyle yaraladı.

Çoğu göğüs bölgesine gelen darbeler nedeniyle hayati tehlikesi bulunan hemşire, Turgut Özal Tıp Merkezi'nde yoğun bakıma alındı.

Saldırgan olay yerinde bulunan vatandaşlar tarafından dövüldü, daha sonra olay yerine gelen polisler tarafından da gözaltına alındı.

Aldığı tehditler nedeniyle savcılığa ve emniyete başvuran hemşire Ü.Ü, görev yerini de değiştirmişti.

Konuyu bakanlığa kadar ileten ailesi, 1 buçuk ay önceki koruma taleplerinin olumlu karşılandığını ancak savcılık ve emniyetin topu birbirine atması nedeniyle ciddiye alınmadıklarından yakındı.

Hemşir Ü.Ü'nün kardeşi E.Ü, Haber 7'ye konuşarak ?Bize devamlı tehditlerde bulunuyordu. Cezaevinde yattı ve çıktı. Bize arkasının çok güçlü olduğunu ve girip yine çıkacağını söylüyordu. Ablamın kendisiyle görüşmediği takdirde aileme ve bana zarar vereceğini söylüyordu. Durumu emniyete ve savcılığa bildirmemize rağmen böyle bir olay yaşandı' dedi.

Aile, saldırganın tekrar çıkmasından ve kendilerine zarar vermesinden korktuklarından yetkililerden yardım istedi.(Haber7)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber