Robert Koleji öğrencileri, Bursa'nın tarihi ve turistik mekanlarını gezdi

Bursa Dumlupınar İlköğretim Okulu öğrencileriyle sosyal sorumluluk çalışmalarında bir araya gelen İstanbul Amerikan Robert Koleji öğrencileri, Bursa'nın tarihi ve turistik mekanlarını gezdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Temmuz 2012 17:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Amerikan Robert Koleji Öğretmeni Colin Edmens, sosyal sorumluluk projesi lider öğrencisi Burak Günay, tercüman ve heyet sorumlusu Esin Serin ile projeye katılan 16 öğrenci, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Atilla Ödünç'ü ziyaret etti.

Tarihi belediye binasında gerçekleştirilen ziyarette Ödünç, Bursa'da yapılan çalışmalarla ilgili öğrencilere bilgiler verdi ve gençlerin sorularını cevapladı. Büyükşehir Belediyesi'nin eğitime destek verdiğini anlatan Ödünç, Robert Koleji öğrencilerinin, Dumlupınar İlköğretim Okulu öğrencilerinin kişisel gelişimlerini destekleyen çalışmalarının da takdire değer olduğunu söyledi.

Öğrenciler, proje kapsamında Dumlupınar İlköğretim Okulu öğrencileriyle yabancı dil eğitimi, tiyatro ve müzik gibi faaliyetler gerçekleştirdiklerini anlatarak, Başkanvekili Ödünç'e de bir hediye takdim etti. Ödünç ise öğretmen Edmens ile öğrencilere Bursa'ya özgü armağanlar verdi. Ödünç ve öğrenciler ziyaretin sonunda meclis salonunu da gezerek, binanın tarihiyle ilgili bilgi paylaşımında bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber