Ağrılı gençler İstanbul'dan mutlu döndüler

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF), Marmara Üniversitesi ve Ağrı Tenis Kulübü tarafından hazırlanan "Haydi Gençler Kortlara, Ağrı'yı Kalkındırmaya" isimli projenin son ayağı olan İstanbul gezisi Ağrılı gençlere unutulmaz anlar yaşattı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Temmuz 2012 07:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Geziye Katılan TTF Asbaşkanı Cengiz Durmuş, Doğu'da tenisin hızla yayıldığına dikkat çekerek, projede emeği geçenleri kutladı. AB Gençlik Programları kapsamında hazırlanan "Haydi Gençler Kortlara Ağrı'yı Kalkındırmaya" isimli proje kapsamında 40 çocuğun İstanbul'u doyasıya gezme fırsatı yakaladığını anlatan Durmuş "Türkiye Tenis Federasyonu, Marmara Üniversitesi ve Ağrı Tenis Kulübü tarafından hazırlanan projenin son ayağı olan İstanbul gezisine katılan Ağrılı gençler, bir taraftan eğlenirken, diğer taraftan da İstanbul'u gezme fırsatı yakaladılar. Dört gün boyunca Marmara Üniversitesi ve Mavi Tenis Kulübü tesislerinde ağırlanan Ağrılı gençlere Türkiye Tenis Federasyonu Asbaşkanı Cengiz Durmuş ve Ağrı Tenis Kulübü Başkanı Kasım Kaya da refakat ettiler. Bu sosyal projenin gençlerimizin her açıdan gelişimlerine katkı sağlayacağı ümidini taşıyoruz" dedi.

Büyük bir emekle hazırlanan "Haydi Gençler Kortlara Ağrı'yı Kalkındırmaya" isimli bu türden projelerin artmasını temenni ettiğini belirten Durmuş," TTF olarak biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerimizde tenisin hızla yayılması en büyük hedeflerimizden birisidir. Bu kapsamda federasyon olarak Doğu Ligi oluşturma çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Emeği geçen herkesi kutluyorum" diye konuştu.

Gezi kapsamında Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Zafer Gül ile Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün de ziyaret edildiği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber