Kozan'a 44 derslikli 3 okul yatırım programına alındı

Adana'nın Kozan ilçesi Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, derslik ihtiyacının giderilmesi için 44 derslikli 3 okul binasının yatırım programına alındığını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Temmuz 2012 12:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bağlar Mahallesinde Yunus Emre ilköğretim Okulu yanında 4 derslikli bir anaokulunun tamamlanarak yeni eğitim öğretim yılına hazır hale getirildiğini aktaran Sönmez, 16 derslikli Anadolu öğretmen lisesinin yapımına başlandığını kaydetti. Toplam 44 derslikli 3 yeni okulun da yatırım programına alındığını belirten Sönmez şunları söyledi: "Yunus Emre İlköğretim Okulu'na ait binanın bir bölümünde faaliyetini sürdüren Fatih Anadolu Lisesi'nin 24 derslikli binasının yapımına önümüzdeki aylarda başlanacak. Ayrıca, Faydalı köyüne 12 derslikli bir ilköğretim okulu ve Çandık köyünde ise 5 derslikli binalar yapıldı. Tavşantepe mahallesine 8 derslikli bir anaokulu binasının ihalesi ise bu ay sonunda gerçekleştirilecek.?

Mahmutlu mahallesinde Hapis Boğazı mevkiinde ise 10 lisenin olacağı bir kampüs çalışmalarının olduğunu vurgulayan Sönmez, buranın tamamlanmasının ardından şehir içerisindeki liselerin bu kampüse taşınacağını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber