Kars Emniyeti'nde terfi heyecanı yaşandı

Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 20 personel terfi heyecanı yaşadı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Temmuz 2012 14:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vali Ahmet Kara, Türk polisinin ülke insanının gözünde önemli bir yere sahip olduğunu, bu bağlamda emniyet mensuplarının daima halkın ve hakkın yanında yer aldığını söyledi.

Vali Ahmet Kara'nın da katıldığı emniyet mensuplarının terfi töreni İl Kültür Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirildi. Gelinen noktada Türk polisinin imkan ve kabiliyet yönünden, suçları yakalamada, suçları aydınlatmada geçmişe kıyasla kat kat ileride ve iyi bir noktada olduğunu vurgulayan Vali Kara, ?Polis halkın güvenliğinin garantisidir. Polis; vurguncunun, soyguncunun, teröristin, uyuşturucu tacirinin korkulu rüyasıdır. Elbisenizin, makamınız ve mevkiinizin kıymetini biliniz. Sizi suçlular nasıl korkulu rüyaları olarak kabul ediyorsa, bu milletin vicdana sahip, memleket seven vatandaşları da sizi o kadar sevip bağrına basıyor.? dedi.

Kars polisinin kar demeden, kış demeden gece gündüz çok güzel çalışmalar yaparak alın teri döktüğünü söyleyen İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, ?Bu başarılarınızda ailelerinizin çok büyük önemi var. Çünkü onlar sizleri göreve gönderirken çok büyük fedakarlıklar yapıyorlar. Çünkü teşkilat olarak biz 8 saat çalışmıyoruz, 12 saat çalışıyoruz ve yeri geldiğinde 12 artı 12 sistemiyle veya yeri geldiği zaman 16 saat çalıyoruz. Bu çalışma saatinde ailelerimiz hep bizim yanımızda hep bize yardımcı.? şeklinde konuştu.

Programda daha sonra terfi eden 2'si birinci sınıf emniyet müdürü toplam 20 personele rütbeleri Vali Ahmet Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Köylü ve Emniyet Müdürü Ercan Çakmak tarafından takıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber