Vali Mutlu: İstikrar için gazetecilere büyük görev düşüyor

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Cumhuriyet'in 100. yılında dünyada ilk 10'a girmek için çok çalıştıklarını belirterek, "Türkiye'nin ilerlemesi için istikrarın ne kadar önemli olduğunu anladık. Bu istikrarın sağlanmasında gazetecilere de büyük görevler düşüyor." dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Temmuz 2012 15:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vali Hüseyin Avni Mutlu, Atatürk Havalimanı'nda görev yapan gazetecilerle İstanbul Havalimanları Muhabirleri Derneği'nin düzenlediği kahvaltıda buluştu. İstanbul'da güvenlik güçlerinin ve gazetecilerin mesai kavramı olmadan çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Mutlu, bu çalışmaların severek yapıldığında memnuniyet verici olduğunu dile getirdi. Türkiye'nin parlayan bir yıldız olduğunu ifade eden Mutlu, "Cumhuriyetin 100. yılında dünyada ilk 10'a girmek için çalışıyoruz. Türkiye'nin ilerlemesi için istikrarın ne kadar önemli olduğunu anladık. Bu istikrarın sağlanmasın da gazetecilere de büyük görev düşüyor. İstanbul Avrupa'nın 5. büyük şehri. İstanbul'un daha da ilerlemesi için durmadan çalışarak daha da ileriye gitmektir." diye konuştu.

Türkiye'nin genç nüfusunun büyük bir avantaj olduğunu kaydeden Mutlu, "Gençlerin sorumluluk bilincinin aşılanması için çalıştırılmalı, işe alıştırılması lazım. Mustafa Kemal Atatürk'ün çok güzel bir sözü var, 'Çalış, Çalış, Çalış' diye. Çalışmayan toplumların ekonomik kriz içinden çıkamadıklarına şahit olmaktayız." ifadesini kullandı.

Vali Mutlu, daha sonra gazetecilere 'Başarı dileklerim ve sevgilerimle' diye imzaladığı İstanbul Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nazır Şentürk'ün kaleme aldığı 'İstanbul Valileri' isimli kitabı hediye etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber