Göcek'teki kahvehaneci cinayeti

Muğla'nın Fethiye ilçesi Göcek beldesinde, kahvehane işletmecisi Gültekin İşeri'nin öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan birlikte yaşadığı kadının oğlu tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Temmuz 2012 17:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Önceki gün, kahvehane işletmecisi Gültekin İşeri'nin (43) evinde ölü bulunmasının ardından kayıplara karışan İşeri'nin birlikte yaşadığı Fatmagül. H. (48) ve oğlu T.Ş. (17) Fethiye'de jandarmaya teslim oldu. Fatmagül. H. ile oğlu, jandarmadaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Fatmagül H.'nin ilk eşinden olan oğlu T.Ş.'nin ifadesinde, Gültekin İşeri ile birlikte olan annesinin sık sık kavga ettiklerini söyleyerek, "Olay günü de kavga ediyorlardı Annemi korumak istedim. Ben de tartışmanın içine girdim. Sinirlerime hakim olamayıp, elime geçirdiğim bıçakla rastgele Gültekin İşeri'yi bıçakladım. Olayın şokunu üstümden atınca üzerimdeki kanlı elbiselerimi çıkartıp, bir poşete koyduktan sonra çöp konteynerine attım" dediği öğrenildi. Savcılıktaki ifadelerinin ardından anne ve oğlu mahkemeye sevk edildi. T.Ş., tutuklanırken, annesi Fatmagül H. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Öte yandan, jandarmanın T.Ş.'nin verdiği bilgiler üzerine Göcek'te konteynere atılan kanlı elbiseleri bulduğu ve savcılığa teslim ettiği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber