Otomobil dereye uçtu, bir kişi öldü

Kastamonu'dan İhsangazi'ye doğru giden Abdullah Karaçam (48) kontrolündeki 37 HD 682 plakalı otomobilin Karaçomak Barajı'na uçması neticesinde 1 kişi öldü 1 kişi de yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 05 Temmuz 2012 22:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aşırı hızlı olarak girdiği virajda sürücü Karaçam'ın araç kontrolünü kaybetmesi sonucunda otomobil Karaçomak Barajı'na uçarak parçalandı.

Kastamonu il merkezine bir takım işlerini halletmek için İhsangazi'den gelen Abdullah Karaçam ve arkadaşı 48 yaşındaki Cerciş Gökçe dönüş yolunda Karaçomak Deresi'ne uçtu. Gerçekleşen kazada Abdullah Karaçam yaralanırken; Cerciş Gökçe olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza sonrasında hurdaya dönen araçtan yaralı olarak kendi çabası ile anayola çıkan Abdullah Karaçam'ı yoldan geçen bir başka sürücünün fark etmesi sonucunda Karaçam ölümden döndü. Olay yerine gelen ambülans ile Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Abdullah Karaçam'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken; Cerçiş Gökçe olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay yerine gelen İtfaiye ekiplerinin çalışması neticesinde araca sıkışan Gökçe'nin cesedi Kastamonu Dr. Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber