6 Temmuz 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Temmuz 2012 09:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Suriye tarafından düşürülen Türk askeri uçağında şehit düşen Hava Pilot Yüzbaşı Gökhan Ertan ile Teğmen Hasan Hüseyin Aksoy için Malatya 7. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda resmi tören düzenlenecek. Törene TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel katılacak.

Şehit Pilot Ertan'ın cenazesi Malatya Merkez Kabristan Camii'nde Cuma namazı, Şehit Aksoy'un cenazesi ise İstanbul Ataköy Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazları sonrası toprağa verilecek.

CHP Parti Meclisi, parti genel merkezinde toplanacak. (11.00)

CHP Genel Başkan Yardımcısı Birgül Ayman Güler, CHP Kadın Kurultayı ve kadın örgütlenmesi hakkında parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyecek. (09.30)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, sanayici ve işadamlarıyla bir araya gelecek, Gapshoes Gaziantep Ayakkabı Terlik Saraciye ve Yan Sanayi Fuarı'nın açılışına katılacak. (11.30-18.00)

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış Yalova Valiliği'ni ziyaret ettikten sonra esnafları gezecek. Hersekzade Ahmet Paşa Camii'ni ziyaret edecek Bağış, Hersek Osmanlı Evi'nin açılışını gerçekleştirecek. Bağış, Altınova Belediyesi 5. Kültürler Buluşması'na katılarak burada bir konuşma yapacak.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun suç örgütü lideri iddiasıyla yargılandığı 18'i tutuklu, 130 sanıklı davanın görülmesine devam edilecek.

PTT Genel Müdürü Osman Tural ile Tenis Federasyonu Başkanı Ayda Uluç, İzmir Valisi Cahit Kıraç'ı ziyaret edecek. (10.30)

BBP Bursa yönetimi, terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan'ın cezasını çektiği İmralı Adası'na gidecek. (14.00)

HAVA-İŞ, ENERJİ-SEN ve NAKLİYAT-İŞ sendikalarının üyeleri, işten çıkarmaları protesto etmek için İstanbul'da yürüyüş düzenleyecek ve basın açıklaması yapacak. (15.00)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Fransa'da düzenlenecek 'Suriye Halkının Dostları' toplantısına katılacak.

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, İtalyan Büyükelçisi Alfredo Bastianelli'yi kabul edecek.

Suriye ile ilgili gelişmeler izleniyor.

651. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri başlıyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 651. Tarihi Kırkpınar Güreşleri'nin açılışını yapacak, inceleme ve ziyaretlerde bulunacak. Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim'in Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi tarafından karşılanmasının ardından Atatürk anıtına çelenk sunulacak, Sarayiçi Er Meydanı'nda resmi açılış programı yapılacak. (09.00-20.00)

Fenerbahçe, Topuk Yaylası'ndaki yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Galatasaray, ikinci etap kamp kapsamında sabah çalışacak ve öğlen de Avusturya'ya gidecek

Beşiktaş, Avusturya'daki kamp çalışmalarını sürdürüyor.

Avrupa Kulüpler Birliği ile Türkiye Kulüpler Birliği Vakfı ortak basın toplantısı düzenleyecek. (13.30)

İlk etap çalışmalarını Bursa'da tamamlayan Bursaspor ikinci dönem kampı için Avusturya'ya gidecek. (12.30)

Profesyonel lig takımlarının transfer ve yeni sezon çalışmaları takip ediliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber