Üniversitede olimpik yüzme havuzu ve cami yapımına başlandı

Adıyaman Üniversitesi Kampüsünde bir süre önce ihalesi yapılan Olimpik yüzme havuzunun inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemil Kara ve Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı ile Genel Sekter Hasan Çetintaş ilgilerden bilgi aldılar.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Temmuz 2012 15:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olimpik yüzme havuzunun ihale sürecinin tamamlanarak, yapımına başlandığını kaydeden Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulunun faaliyete geçmesi ile söz konusu havuzun bu anlamda da ihtiyaca cevap verebileceğini, ayrıca Adıyaman'da düzenlenecek müsabakalarda da kullanılabileceğini ifade etti.

Ayrıca, Adıyaman Üniversitesi Cami Yaptırma Derneği tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı himayesinde yapılacak olan 2 bin kişilik kapalı alana sahip camii inşaat çalışmalarına başlandı.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ?Osmanlı mimarisi örnek alınarak yapılacak olan caminin 2 bin kişilik kapalı alana sahip olacak. Caminin kısa sürede tamamlanması için Diyanet İşleri Başkanımızın, İl Müftülüğümüzün ve hayırsever Adıyamanlı iş adamlarımızın çok yoğun ilgisine mazhar olduğumuzu söyleyebilirim? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber