Ramazan pidesine ilk eli değen tüketici olacak

Ramazan ayında sofraların vazgeçilmezi olan pide artık ambalajlı olarak tüketiciye sunulacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Temmuz 2012 11:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar, Ramazan ayında pidelere ilk eli değecek kişilerin tüketiciler olacağını söyledi. Fakir veya zengin fark etmeden herkesin severek tükettiği pidenin bundan sonra daha sağlıklı üretileceğini ifade eden İlkbahar, ?'Sağlık bizim için çok önemli. Pidelerimiz Ramazan ayı boyunca dikdörtgen şeklinde el değmeden üretilecek. Pidelerimiz ambalajlı olarak sofralara gelecek. İlk eli değen kişiler ise tüketiciler olacak.? dedi.

İlkbahar yaptığı açıklamada, Ramazan pidesinin 250 gram olarak 50 kuruştan satılacağını belirterek, pidenin tüketiciler tarafından yoğun ilgi gördüğünü kaydetti. Pide üretmeye yapılacak anket sonucuna göre devam edeceklerini ifade eden İlkbahar, ?'Gösterilen büyük ilgi, pideye daha çok önem vermemize yol açtı. Tahmin ediyorum sadece Ramazan ayında değil Ramazan'dan sonra da talep edilen bir ürün olacak. Bu nedenle pide üretimine devam edip etmeyeceğimize ilişkin anket düzenleyeceğiz. Anket sonucuna göre de karar vereceğiz.? ifadesini kullandı.

Halk Ekmek Fabrikası tarafından deneme üretimine başlanan Ramazan pidesi, 20 Temmuz Cuma gününden itibaren Halk Ekmek Satış Büfelerinde tüketiciyle buluşacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber