Celal Bayar Bulvarı kısmen trafiğe açıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden DDY Alt Geçit çalışması nedeniyle trafiğe tamamen kapatılan Celal Bayar Bulvarı, kısmi olarak trafiğe açıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Temmuz 2012 11:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Fen İşleri Daire Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Celal Bayar Bulvarı'nın Konya Yolu'ndan ve Silahtar Caddesi'nden gelip Sıhhiye istikametine giden bölümünün açılarak, bu yönde trafiğin rahatlatıldığını bildirildi. Vatandaşların mağdur olmaması için çalışmaların hızla sürdürüldüğü vurgulanan açıklamada, "Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi'nin (TEİAŞ) ana iletim hattını deplase işlemlerine devam ediyor. Celal Bayar Bulvarı'nda Etiler Orduevi'nin yan tarafından itibaren Sıhhiye'ye gidiş yönünde asfaltlanarak, yan korkuluklar, sinyalizasyon lambaları, bayrak levhalar dahil bütün güvenlik önlemleri alındı. Yeni Çiftlik Bulvarı kapsamında Eti Köprüsü ve Celal Bayar Bulvarı DDY Alt Geçit inşaatı çalışması devam etmektedir." denildi.

TEİAŞ'ın çalışmalarından dolayı karşı yönün hala trafiğe kapalı olduğu kaydedilen açıklamada, Celal Bayar Bulvarı'nın kısmi olarak trafiğe açıldığını belirtildi.

Yeni Çiftlik Bulvarı 4 gidiş 4 geliş toplam 8 şerit olarak Celal Bayar Bulvarı'ndan başlayıp banliyö tren hattına paralel olarak AOÇ arazisinden devam ederek, Etimesgut Zırhlı Birlikler'in önünde son bulacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber