Bakan Çelik'in yolunu kesen vatandaşlar alt geçit istedi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in yolunu kesen vatandaşlar, Çamlıçatak köyüne alt geçit yapılması talebinde bulundular.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Temmuz 2012 23:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ardahan'a gelişinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in yolu, Çamlıçatak köyü sakinleri tarafından kesildi. Ellerindeki dövizlerle Bakan Faruk Çelik'in yanına gelen vatandaşlar, 300 haneli ve 4 bin nüfuslu Çamlıçatak köyüne alt geçit yapılmasını istedi. Talebi dinleyen Bakan Çelik, alt geçidin yapılması için gerekeni yapacaklarını kaydetti. Çamlıçataklılar, söz üzerine yol trafiğe açtılar.

Ardahan'daki programın ardından Göle ilçesine geçen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, burada Göle Festivali'ne katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Çelik, Ardahan'da işsizliği önlemek için Toplum Yararına Çalışma Programları kapsamında yaklaşık 2 bin 500 kişiye iş imkanı sağladıklarını kaydetti.

Festival alanında 2 çocuk, kırlardan topladıkları çiçekleri Çelik'e verdi. Çocukların çiçeğini alan Çelik, onları öptü.

Vatandaşların yoğun isteği üzerine halay çeken Bakan Faruk Çelik'e, yüzlerce Göleli de eşlik etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, daha sonra Ankara'ya gitmek üzere Kars'a hareket etti. Çelik, Kars'ta bir süre dinlendikten sonra havayoluyla Ankara'ya gitti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber