GOP'ta şenlik coşkusu sürüyor

"Erhan Başkan'la Mahalle Şenlikleri" Gaziosmanpaşalılar'ı buluşturmaya devam ediyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Temmuz 2012 11:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mevlana Mahallesi'nde düzenlenen şenliklerde, mahalle sakinleri unutamayacakları bir gün geçirdi.

Gaziosmanpaşa'da düzenlenen "Erhan Başkan' la Mahalle Şenlikleri" tüm hızıyla devam ederken, ilçede yerel yönetim ve vatandaş uyumunun en güzel örnekleri sergileniyor. Mevlana Mahallesi Sefa Caddesi'nde düzenlenen şenlikler, çocuklara yönelik çeşitli yarışmalar, orta oyunu, illüzyon gösterileri, mehter gösterisi ve Fetih 1453 filminin gösterimiyle devam ederken çoluk çocuk, yaşlı, genç tüm mahalleli yaz tatilinde unutulmaz bir gün geçirdi.

Şenlik kapsamında ilk olarak interaktif bir şekilde düzenlenen yarışmaları, illüzyon gösterilerini ve orta oyununu heyecanla takip eden çocuklar, şenlik alanında kurulu şişme oyun gruplarında da bol bol vakit geçirdiler. Şenlik süresince soğuk limonata ile patlamış mısırlar ikram edilirken, orta oyunu ve mehter gösterilerinin ardından, Türk Sineması'nda rekor düzeyde gişe satışı bulunan, yönetmenliğini Faruk Aksoy'un üstlendiği Fetih 1453 filmi ilgiyle izlendi.

Vatandaşlar, bir yaz gecesini doyasıya eğlenerek geçirmenin mutluluğuyla evlerine döndü. Tüm mahallelerde gerçekleştirilecek ve her gün saat 19.00'da başlayacak olan mahalle şenlikleri şu mahallelerde devam edecek;

8 Temmuz, Pazar - Şemsipaşa Mahallesi - Lütfü Aykaç Sokak

9 Temmuz, Pazartesi - Karayolları Mahallesi - Elma Bahçesi

10 Temmuz, Salı -Yenidoğan Mahallesi - Karlıtepe İ.Ö.O. Bahçesi

11 Temmuz, Çarşamba - Yeni Mahalle - 509-510 sokak kesişimi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber