Ağrı'daki köylerin içme suyu sorunu çözülüyor

Ağrı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cesim Gökçe, içme suyu yetersiz olan köylerin hazırlanan yeni projelerle sıkıntıların giderileceğini bildirdi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Temmuz 2012 14:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gökçe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bütün köylerde içme suyu probleminin çözüldüğünü ancak bazı köylerin içme suyunun yetersiz gelmesi üzerine bir çalışma başlattıklarını söyledi. Bu kapsamda projelerin hazırlandığını ifade eden Gökçe, "Projelerin ihaleleri yapıldı. Bir kısmı da yapım aşamasında. Bu eksik olan yerlerde de içme suyu çalışmalarımız tamamlanacaktır" dedi.

Ağrı İl Özel İdaresi olarak, "Tır Parkı" projesini de hayata geçireceklerini ifade eden Gökçe, bu projenin fizibilite çalışmasının tamamladıklarını, proje aşamasında olduklarını kaydetti.

Söz konusu çalışmanın yakın zamanda ihalesinin yapılacağını anlatan Gökçe, şunları kaydetti:

"Bunun da en kısa zamanda ihalesi yapılacak. İlimize bin araç kapasiteli bir tır parkı yapacağız. Projemiz hayata geçtiği takdirde, İl Özel İdaresinin bütçesine çok ciddi bir katkı sağlayacağına inanıyorum. Projeyle ciddi bir gelirimiz olacak ve İl Özel İdaresi kendi ayakları üstünde daha sağlam ve sağlıklı duracak."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber