Kocavezir esnafından belediye meclisinde ?pazarımızı istiyoruz' eylemi

Adana Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı, bir grup Kocavezir İş Merkezi esnafının eylemine sahne oldu. Esnaflar, iş merkezi etrafından korsan halin kaldırılmasını istedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Temmuz 2012 18:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ın yönetiminde gerçekleşen oturumun sonunda ayağa kalkan esnaflar, 15 yıldır dile getirdikleri sorunlarının çözülmediğinden yakındı. Aldırmaz'ın slogan haline getirdiği 'Ortak aklın' kendilerine ne zaman uğrayacağını soran öfkeli esnaflar, meclis üyelerini de suçladı. Başkan Vekili Aldırmaz'ı bir türlü Kocavezir'e getiremediklerinden yakınan esnaflar, kimsenin dertlerine çare olmadığını vurguladı.

Esnafları, özel güvenlik görevlileri ve zabıta ekipleri sakinleştirdi. İş merkezinin Aytaç Durak, Zihni Aldırmaz ve diğer yöneticilerin onayı ile inşa edildiğini ifade eden grubun protestosu üzerine meclis üyeleri görüşme talebinde bulundu. Belediyede bir araya gelen esnaf ve bir grup meclis üyesi, iş merkezini ziyaret edip, sorunların çözümü için çabalayacaklarına dair söz verdi.

Büyükşehir Belediyesi'nden çıkışta basın mensuplarının sorularını cevaplayan Adana Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Mesut Yalı, Kocavezir İş Merkezi'nin kentin tek sabit semt pazarı olarak tahsis edildiğini ve burayı istediklerini söyledi. Yalı, ?Biz pazarımızı, ekmeğimizi istiyoruz. Yanımızdaki korsan hal kalksın. Başka bir mücadelemiz yok. Meclis üyeleri yarın ziyaretimize gelecek. Umarım bu sıkıntımız çözülür.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber