Hasta masada, doktor kavgada

Haber Giriş : 23 Temmuz 2005 10:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Doktor, masadaki hastayı bıkarıp kavgaya tutuştu. Bir üniversite hastanesinde meydana gelen olayda doktor ameliyatı bırakıp hasta bakıcıyla kavgaya girişti.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde görevli optopedi uzmanı Dr. Cengiz Karataş ile hastabakıcı Recai Şahin arasında bir hastanın ameliyatı sırasında kavga çıktı

Hastabakıcı Recai Şahin, eline geçirdiği makasla Dr. Cengiz Karataş'ı kolundan yaraladı.

Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Ortopedi Servisi'ndeki olay dün meydana geldi. Ameliyathanede bir hastaya cerrahi müdahalede bulunan 29 yaşındaki Dr. Cengiz Karataş ile aynı birimde görevli hastabakıcı 37 yaşındaki Recai Şahin arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu iddiaya göre hastabakıcı Recai Şahin, ameliyatı yapan Dr. Cengiz Karataş'ı eline geçirdiği ameliyat makasıyla kolundan yaraladı. Bunun üzerine ameliyathanede bulunan diğer görevliler de hastabakıcı Recai Şahin'i dövdü.

Ameliyat sırasında makaslı saldırıda yaralanan Dr. Cngiz Karataş, yine kendi bölümündeki meslektaşları tarafından tedavi altına alınırken, hastabakıcı Recai Şahin de polis tarafından yakalandı.

Emniyette ifadesi alınan hastabakıcı Recai Şahin, soruşturmayı yürüten savcının talimatıyla serbest bırakıldı. Şahin'in, ameliyat makasıyla yaraladığı Dr. Cengiz Karataş'in durumunun iyi olduğu belirtildi.

Sabah

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber