Eğitimcilerden Milli Eğitim'e 3 araç bağışı

Bursa İli Eğitim Hizmetlerine Yardım ve Eğitimi Geliştirme Derneği tarafından Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 3 araç bağışlandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Temmuz 2012 16:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bağışlanan araçlar, Dernek Başkanı Zeki Baştürk ve Dernek üyesi Yıldırım Doğan tarafından İl Milli Eğitim Müdür Vekili Şevket Barca'ya teslim edildi. Araçları teslim alan Şevket Barca, katkılarından dolayı Zeki Baştürk ile Yıldırım Doğan'a plaket ve teşekkür belgesi verdi.

Eğitime hizmetin ortak amaç olduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdür Vekili Şevket Barca, hedeflerinin iş birliği içinde Bursa eğitiminin kalitesini en üst düzeye çıkarmak olduğunu ifade etti. Derneğin amacının Bursa eğitimine hizmet etmek olduğunu ifade eden Bursa İli Eğitim Hizmetlerine Yardım ve Eğitimi Geliştirme Derneği Başkanı Zeki Baştürk de, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne araç kazandırmaktan mutluluk duyduklarını kaydetti.

Araç bağışından dolayı memnuniyetini belirten İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Bütçeden Sorumlu Şube Müdürü Kemal Ünal ise ?Müdürlüğünde uzun süredir kullanılan eski araçlar, sürekli arıza çıkarması, yüksek bakım ve yakıt maliyetinin olması nedeniyle kurumun ihtiyaçlarını yerine getirmekte yetersiz kalıyordu. Araçları müdürlüğümüze kazandıran dernek yetkililerine teşekkür ederiz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber