Şırnak'ta SBS'de ilk 10'da 6 öğrenci Anafen'den

Şırnak Anafen Dershanesi, SBS sınavında il genelinde ilk 10'a 6 öğrenci yerleştirmeyi başardı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Temmuz 2012 12:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Anafen Dershanesi Müdürü Yasin Demirel, öğrencileri Mahmut Ercan'ın Şırnak il 2.'si, Muhammed Ali Atak'ın Şırnak il 3.'sü, Elif Nur Kırık'ın Şırnak il 4.'sü, Mehmet Bayram'ın Şırnak il 5.'si, Özgür Çetin'in Şırnak il 6.'sı, Hatice Çetin'in Şırnak il 8.'si olduğunu ifade etti.

Demirel, ?2011-2012 eğitim yılı SBS sınavında gelenek yine değişmedi. Şırnak ili geneli ilk 10'da 6 öğrenci Anafen dershanelerinden çıktı. Bu başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve eğitimde bizlere destek olan velilerimize teşekkür ederiz. 1-8 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan tercihlerde bütün öğrencilerimizi ücretsiz tercih yapmak için dershanelerimize bekliyoruz.? diye konuştu.

Müdür Yasin Demirel, 1995 yılından beri başarıdan başarıya koşarak, çıkartmış oldukları derecelerle her zaman Türkiye'nin en seçkin dershanesi olduklarını belirterek, ?2012 SBS sonuçları bu başarıyı tescillemiştir. Bu derecelerin elde edilmesinde katkıları bulunan gerek Milli Eğitim okullarında gerekse dershanemizdeki çalışkan, gayretli, özverili öğrencisini daima en yükseklere motive eden, branşında uzman değerli öğretmelerimize teşekkürü bir borç biliriz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber