Yozgat Özel Ergin Koleji öğrencisi, SBS birincileri arasında

Yozgat Özel Ergin Koleji 8. sınıf öğrencisi Ahmet Batuhan Acar, Seviye Belirleme Sınavı(SBS)'nda 500 tam puan alarak Türkiye birincileri arasına girdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Temmuz 2012 13:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

SBS'de, Yozgat Özel Ergin Koleji Türkiye birincisi çıkardı. Okulun öğrencilerinden Ahmet Batuhan Acar, tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan aldı. Ayrıca Sümeyra Bilgin'de OYP puanına göre Yozgat Merkez birincisi Türkiye 93.sü oldu. Özel Ergin Koleji'nin 2012 SBS'de il geneli toplam puanda ilk 10'da üç öğrencisi yer aldı.

Kolej Müdürü Ali Acar, Özel Erin Koleji'nin kurulduğu günden bu yana il eğitim başarı seviyesinin yükseltilmesinde önemli katkılar sağladığını söyledi. Acar, " Bunca yıl arka arkaya gelen bu başarıların tesadüf olmadığı, bir emeğin ve gayretin ürünü olduğunun, en güzel örneği öğrencilerimizin 2012 SBS'de aldığı puanlar ve Türkiye birincilikleri ile bir kez daha kanıtlandı." dedi.

Kolejin geçmiş yıllardaki başarısını her geçen yıl artırarak devam ettirdiğini vurgulayan Acar, "Okulumuz geçmiş yıllarda yakalamış olduğu başarıları 2012 yılında da sürdürmüştür. Sınav sonuçlarını değerlendirdiğimizde okulumuzun hem bireysel hem de kitlesel olarak büyük bir başarıya imza attığını görmekteyiz. Bu başarı, öğrencilerimizin düzenli ve sistemli çalışmaları, deneyimli ve özverili öğretmenlerimizin üstün gayretleri yanında, velilerimizle birlikte el ele verilerek kurulan sağlıklı bir iletişimin sonucunda yakalanmıştır. Orta öğretim kurumlarına yerleştirmede de hedefimiz yüzde yüz olacaktır. Tüm öğrencilerimizi başarılarından dolay kutluyor, emeği geçen tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber