Büyükşehir 91 noktada hizmet üretiyor

Adana Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki birimler ile ASKİ Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin, kentin değişik yerlerinde eş zamanlı olarak bir günde 91 ayrı noktada hizmet ürettiği bildirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Temmuz 2012 13:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Büyüşehir Belediyesi Basın Bürosu'ndan yapılan açıklamaya göre; "Ortak Akıl Toplum Projesidir" anlayışıyla yürütülen uygulamalar cumartesi-pazar da dahil haftanın her günü, gece-gündüz demeden sürdürüldüğü kaydedildi. Açıklamada, "Fen İşler Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü, Park-Bahçeler Müdürlüğü, Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı, Kent Estetiği ve Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı ile ASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri; güney, doğu, batı, kuzey diye ayrımı yapmadan kentin dört bir tarafında eşit şekilde hizmet üretmektedir. Ekiplerimiz bir günde 91 ayrı noktada çalışmaktadır" ifadesine yer verildi.

Açıklamada; "Başkanımız Zihni Aldırmaz'ın talimatlarıyla özellikle 'Akıllı Dokunuş Projesi' kapsamında Seyhan, Çukurova, Yüreğir, Sarıçam ve Karaisalı ilçelerimizde, belediyemiz sorumluluk alanlarındaki ana cadde, bulvar ve meydanlarda yürütülen çalışmalarla hem trafik akışı rahatlıyor, hem de Adana görsel güzelliğe kavuşuyor. Kaldırımda engelsiz yaya geçitleri, standartlara uygun rampalar, görme engelliler için hissedilebilir yüzey kaplama çalışmaları ve sesli trafik sinyalizasyon uygulamalarıyla engelsiz kullanım alanları ve engelsiz mekanlar yaratılıyor. Ayrıca, sanayi sitelerinin yollarının yapımı, hastane, okul, camilerin bahçelerinin iyileştirilmesi, yeni parklar, mezarlıklar, sinekle mücadele, kamulaştırma, yıkım uygulamaları, kanalizasyon, yağmur suyu tahliye ve içme suyu şebeke çalışmaları ile köprü genişletme çalışmaları gibi uygulamalar da devam ediyor" bilgisi de yer aldı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber