Kızıltepe'de SBS şampiyonları Anafen'den

Seviye Belirleme Sınavı (SBS)'nda, Mardin Kızıltepe Anafen Dershanesi öğrencileri, ilçede 1., 2., 3., 4. ve 5.'lik derecelerini kazandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Temmuz 2012 15:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dershane öğrencilerinden Sinan Selçuk 1., Arda Can Abul 2., Üsame Kerem Aydın 4., Duygu Çifçi ise 5. oldu. Öğrenciler, başarılarını öğretmenleri ile paylaştı.

Dershanesi Müdürü Murat Polat, açıklamasında, ''SBS sonuçları, dershanemizin kalitesini bir kez daha ortaya çıkarmıştır. Sonuçlar bizi mutlu etti. Dershanemiz, her yıl Kızıltepe derecelerini çıkarma geleneğini devam ettirdi. Bu başarıda emeği geçen okul-dershane-idareci ve öğretmenler ile öğrenci ailelerine teşekkür ediyorum.? şeklinde konuştu.

Başarılarımızda dershane öğretmenlerinin ciddi gayretleri ve zengin Anafen dokümanlarının etkili olduğunu ifade eden Polat, ?Bire bir rehberlik ve velilerimizle kurduğumuz diyaloglar son derece etkili oldu. Dershanemizin, sadece ilköğretim öğrencilerine yönelik faaliyet göstermesi de bunda etkili. Öğrencilerimiz, 8 Ağustos'a kadar tercihlerini yapabilirler. Tercih sürecinde Anafen Rehberlik servisimiz Kızıltepeli öğrencilere yardımcı olacaktır.'' ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber