Doğalgaz alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklar yenileniyor

Tokat'ın Turhal ilçesi Belediye Başkanı Ali Gözen, doğalgaz alt yapısı tamamlanan tüm cadde ve sokakları elden geçirerek yenilediklerini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Temmuz 2012 13:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ali Gözen, yaptığı açıklamada, belediye olarak ilçedeki mevcut cadde, sokak ve kaldırımları yenilemek için seferber olduklarını belirtti.

Tadilat ve tamirat işlerinin de aralıksız devam ettiğini belirten Gözen, ilçeyi daha modern ve yaşanılır hale getirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Belediye olarak ilçenin dört bir tarafında başlattıkları yol, kaldırım, park, bahçe, asfaltlama çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini kaydeden Gözen, "Doğalgaz çalışmaları biten cadde ve sokaklara belediye ekiplerimiz girip düzenleme ve yenileme yapmaktadır. Belediye binamız ve belediye iş hanlarının dış cephe kaplama işlerine başladık. Umarız bu binaların kaplama işlerini en kısa zamanda bitirir halkımızın hizmetine sunarız. Bazı cadde ve sokaklarda asfaltlama, parke döşeme işlerimiz devam etmekte. Irmak ıslah çalışmalarımız, yeni mezarlık alanının düzenleme çalışmaları, park bahçe düzenleme çalışmalarımız ekiplerimiz tarafından hummalı bir şekilde devam etmekte. Uzun zamandır yapımı devam eden terminal köprü ve yol çalışmaları bitti ve hizmete girmiştir. Amacımız ilçeyi daha modern ve yaşanılır hale getirerek halkın hizmetine sunmaktır.? şeklinde konuştu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber