Jandarma komutanından Vali Saran'a veda ziyareti

Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı emrine Denetleme Başkanı olarak atanan Malatya İl Jandarma Komutanı Albay Recep Ayaz, Malatya Valisi Ulvi Saran'ı ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Temmuz 2012 13:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vali Ulvi Saran, iki yıl birlikte görev yapma imkanı buldukları Ayaz ile başarılı bir hizmet dönemi geçirdiklerini belirtti. Albay Recep Ayaz'a yeni görev yerinde başarılar dilediğini söyleyen Saran, Malatya'nın huzuruna sağladıkları katkıdan dolayı teşekkür etti.

Albay Recep Ayaz ise ilde görev yaptığı süre boyunca güzel günler geçirdiğini anlattı. Albay Ayaz, şunları söyledi: ?İki yıllık süreç içerisinde gerek emniyet ve asayiş hizmetlerinin yürütülmesinde gerekse diğer faaliyetlerin yürütülmesinde göstermiş olduğunuz destek ve yol göstericiliğiniz nedeniyle tüm personelim adına zatı alinize şükranlarımı sunuyorum. Personelimizin, görev yaptığım iki yıllık süre içerisinde genel olarak emniyet ve asayiş hizmetlerini büyük bir sorun yaşamadan iyi bir şekilde yürüttüğünü düşünüyorum. Bugünden sonra da görevimi, arkadaşım Albay Hasan Aksoy'a devrediyorum.? Vali Saran, Albay Ayaz'a, takdir ve teşekkür belgesi verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber