Altınay, 7 yılda 70 bin kişiye yardım götürdü

Altındağ Belediyesi'nin yardımseverliğe açılan kapısı Altınay 7. yılını doldurdu. 13 Temmuz 2005 tarihinden bu yana yardıma ihtiyacı olan, dara düşen 70 bin Altındağlıya yardım elini uzatan Altınay, düzenlenen program ile 7. yaşını kutladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Temmuz 2012 13:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Altındağ Belediye Başkan Yardımcısı Tuncay Temel'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen program, Altınay tarafından 7 yılda yapılan çalışmaların anlatıldığı kısa bir sunum ile başladı. Altındağ Kaymakamlığı Sağlık Grup Başkanı Habibe Denizci'nin de katıldığı etkinlikte, Altındağ Belediyesi Meclis üyeleri ile il genel meclis üyeleri, Altındağ Belediyesi yöneticileri, Altınay çalışanları ve Altındağlılar da hazır bulundu.

Yıldönümü nedeni ile bir açılış konuşması gerçekleştiren Tuncay Temel, 7 yılda 70 bin kişiye yardım eli uzattıklarının altını çizerek, "Altınay, rastgele ve sadece gıda - temizlik yardımı yapan bir birim değil. Sosyal inceleme raporlarıyla ihtiyaç sahiplerini tespit ederek pek çok farklı konuda yardım yapan bir kuruluş. Altındağ Belediye Başkanımız Sayın Veysel Tiryaki'nin direktifleri ile 7 yıl önce kurulan Altınay'ın çalışma disiplini çok farklı. Altındağ Belediyesi'nin farkı, kendini Altınay'da da hissetiriyor." dedi.

Altındağlı ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmek için çalışmalarına 7 yıldır aralıksız devam eden Altınay'ın yaş günü buluşması nazar boncuğu süslemeleri olan kutlama pastanın kesimi ile sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber