Bem-Bir-Sen, iftar parasını Samsunlu selzedelere gönderecek

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Genel Merkezi ve teşkilatlarının geleneksel iftar programları bu yıl da iptal edildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Temmuz 2012 13:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bem-Bir-Sen Yönetim Kurulu, bu yıl genel merkez ve teşkilatlar olarak düzenlenecek iftar yemeklerinin bedellerini Samsun'da yaşanan sel felaketinde mağdur olan aileler ile Tanzanya ve Çad'lı yetim öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanmasına ayırdı.

Konuya ilişkin olarak bir açıklama yapan Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, yıllardan beri Ramazan ayında hem genel merkez olarak hem de taşra teşkilatları olarak verilen geniş çaplı iftar yemeklerinin geçen yıldan itibaren iptal edildiğini, geçen yıl yüzyılın açlık krizini yaşayan Somalili Müslümanlara aktarılan bedellerin, bu yıl Samsun'da yaşanan sel felaketinin mağdurları ile Tanzanya ve Çad'da bulunan yetim öğrencilere ayrıldığını kaydetti.

Mürsel Turbay, ?Bizler sivil toplum örgütleri olarak iyi günde kötü günde halkımızın yanında olmayı ve yaralarının sarılmasına destek vermeyi sosyal sendikacılık anlayışımızın bir gereği olarak görüyoruz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber