Sivas'ta 2 bin kişiye istihdam sağlayacak çağrı merkezi için imzalar atıldı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Temmuz 2012 17:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sivas'ta kurulması planlanan ve tam kapasite ile çalışmaya başladığında 2 bin kişiye istihdam sağlayacak çağrı merkezinin imza töreni Vali Ali Kolat'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Vali Ali Kolat, törende yaptığı konuşmada, "Bu gün çağrı merkezi projesinin son noktasına gelmiş bulunuyoruz. Bütün işlemler, ihale işlemleri yer konusunda alınması gereken kararlar hepsi tamamlandı. Sözleşmemizi imzalayacağız. Bu aşamadan sonra yoğun olarak bu projeyi hızlı bir şekilde sonuca ulaştıracağız. Yapılacak binanın önemli bir güzergah üzerinde olması nedeniyle bulunduğu bölgeye uygun estetik bir yapı olacak. Bu yatırımlar sayesinde Sivasımız çağrı merkezi üssü olacak kanaatimdeyim.? dedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan ise ?Bu önemli yatırımın kazandırılmasında, Vali Ali Kolat'ın büyük emekleri oldu. Kendisi her alanda ve her durumda devreye girerek sorunlarımızı çözdü. Açılacak çağrı merkezinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Sivas için bugün önemli bir gün. Şehrimize ciddi bir yatırım kazandırılmış olacak.? şeklinde konuştu.

Kampanya Elektrik Elektronik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dursun ise ?Sivas'a sadece istihdam sağlamakla kalmayacak aynı zamanda yarattığı eko-sistemle verdiği hizmet kalitesiyle örnek teşkil edecek bir yatırımın imza törenini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum.? ifadelerini kullandı.

Tören sözleşmenin imzalanması ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber