Alanya'da trafik kazası: 2 yaralı

Antalya'nın Alanya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Yaralılardan biri otomobilde sıkıştığı yerden güçlükle çıkarıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Temmuz 2012 18:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alanya-Konaklı arasında yolcu taşımacılığı yapan 38 yaşındaki Salih Nural yönetimindeki 07 NNZ 44 plakalı minibüse, Uğur Özcan (24) yönetimindeki 07 E 2762 plakalı otomobil çarptı. İddiaya göre, yolcu bindirmek için yol kenarında yanaşan minibüse yaklaşık 20 metre fren yaparak çarpan otomobil takla atarak orta refüjde durdu. Takla atan otomobil sürücüsü kendi imkanları ile çıkarken otomobilde sıkışan Sercan Çelikçi (25) Alanya İtfaiye Müdürlüğü tarafından güçlükle otomobilden çıkartıldı. Olay yerine çağrılan ambulanslarla yaralılar Özel Alanya Anadolu Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

Minibüsün parçaları yakıt deposundan akan mazotun kazadan sonra yeni bir tehlikeye yol açmaması için sigarayla çevresine yaklaşılmasına izin verilemedi. İtfaiye tarafından mazot ve yoldaki kaporta parçaları temizlenirken yolda trafik akışı bir süre tek şeritten verildi. Jandarma ve polis olayla ilgili soruşturma başlatırken yaralılardan Çelikçi'nin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber