Tekirdağ Kantarcı Sokak'ta elektrik ve telefon telleri yer altına alınıyor

Çorlu Belediyesi'nce daha evvel Orduevi Aralığı olarak da bilinen İmaret Sokak, Dönerciler Sokağı olarak anılan Fabrika Sokak ve Selim Kahya Sokak üzerinde gerçekleştirilen alt ve üst yapı çalışmalarının bir benzeri de Ataman Aralığı olarak da bilinen Kantarcı Sokak üzerinde başlatıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2012 08:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çalışmalar kapsamında sokak üzerinden geçen elektrik ve telefon kabloları da yer altına alındı.

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Kantarcı Sokak üzerinde başlatılan alt ve üst yapı çalışmalarını iş makinelerinin de yardımıyla sürdüren ekiplerin çalışmalarına Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) ve Telekom ekipleri de dahil oldu. Sokak üzerinde bulunan elektrik ve telefon kablolarının yer altına alınması çalışması yapan ekipler belediye ekipleri ile koordineli olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında sokaktan geçen elektrik telleri ile telefon kablolarının da yer altına alınacağını belirten yetkililer sokak üzerinde yapılacak olan alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından üst yapı çalışmalarına geçileceğini kaydettiler.

Çorlu'nun kaldırımları en bozuk sokağı olarak nitelendirilen ve yüksekli alçaklı kaldırımları nedeniyle yayaların kaldırımları kullanamadığı Kantarcı Sokak vatandaşların sıkça şikayet konusu haline gelmiş ve sokak üzerinde kaldırım ve yol düzenlemesi yapılması gerektiği belirtilmişti. Yol ve kaldırım çalışmalarının yanı sıra elektrik ve telefon hatlarının da yer altına alınması, çalışmaların tamamlanmasının ardından sokağın yepyeni bir görünüme kavuşacak olması vatandaşları memnun ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber