Kooperatif 2 yıl içinde işlem yapmazsa mera ot bedeli yanacak

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, 500 dönümlük alan üzerine inşa edilmesi planlanan Manavgat Yat Üretim, Bakım, Onarım ve Çekek Alanı Projesi ortada kaldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2012 18:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Manavgat Tekne Model Yapım İşleri Kooperatifi, Manavgat Yat Üretimi Bakım, Onarım ve Çekek Yeri'nin tahsisine 900 bin liralık mera ot parası bedelini yatırmasına karşı 15 aydır bir girişimde bulunmadı.

Antalya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bedrullah Erçin, mera ot bedelinin ödendiği alanda, kooperatif bir işlem yapmazsa 2 yıl içinde kooperatifin elinden çıkacağı uyarısında bulundu.

Manavgat Kaymakamlığı'nda açıklamada bulunan Bedrullah Erçin, kooperatif, mera ot parası ödenen alanda projeyi hayata geçirmeye yönelik 2 yıl içinde bir çalışma yapmazsa yeniden mera parası ödemek zorunda kalacaklarını söyledi. Erçin, "Kooperatif, ot parası ödediği alanda 2 yıl işlem yapmadığı takdirde, yeniden para ödemek zorunda kalabilir. Bu hususta kooperatif yetkililerini uyarıyoruz. " dedi.

Türkiye Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, 2 yıl önce Manavgat'ta yapılması planlanan yat üretim ve çekek yerini Antalya Valisi Dr. Ahmet Altıparmak ve Antalya milletvekilleri ile dolaşarak yerinde incelemişti. Bakan Ergün, bölgede dünya standartlarında yat üretimi, bakımı ve çekek yerinin Organize Sanayi Bölgesi alanı içinde yapılmasını uygun bulmuştu.

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak da yat üretim, bakım, onarım ve çekek alanı ile ilgili çalışmaların bir an önce hayata geçirilmesi talimatını verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber