70 Yaşındaki yüksek elektrik mühendisi'nin bir anlık dalgınlığı hayatına mal oldu

Muğla'nın Dalaman İlçesi'nde bir otelin otelin elektrik aksamını tamir etmeye çalışan Yüksek Elektrik Mühendisi 70 yaşındaki Ertaylan Özcan, elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Temmuz 2012 14:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayda, bölgenin en tecrübeli mühendisinin şüpheli bulduğu ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay gece saat 23.55 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Dalaman Belediyesi'ne ait olan ancak bir müstecir tarafından işletilen otelin elektriği borçlarından dolayı bir süre önce kesildi. İşletmeciler Jeneratör ile otelde hizmet vermeye çalışınca elektrik saatinin arasındaki bağlantıyı sağlaman için bir elektrikçiye ihtiyaç duyuldu. Otel sorumluları Fethiye'de yaşayan Yüksek Elektrik Mühendisi Ertaylan Özcan ile bağlantıya geçti. Otele gelen Ertaylan Özcan otelin alt katında bulunan jeneratör odasında elektrik panosu ile jeneratör arasındaki bağlantıyı kurup elektriği verdi. İşini tamamladıktan sonra 70 yaşındaki Ertaylan Özcan iddiaya göre son bir kontrol yapmak isteyerek pense ile elektrik panosuna uzanınca sağ elinden elektrik akımına kapıldı ve bulunduğu yere yığılıp kaldı. Bu sırada Özcan'ın yanında bulunan Ahmet Deniz (24) isimli şahıs da yaşadığı şok nedeniyle fenalaşınca hastaneye kaldırıldı.

Yüksek Elektrik Mühendisi Ertaylan Özcan'ın cesedi otopsiye alınırken, Cumhuriyet Savcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Muğla

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber