Gaziantep'te Ramazan şenlikleri coşkulu geçiyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 9'ncusu gerçekleştirilen Ramazan Şenlikleri, ilahi sanatçısı İhsan Güvenç ile Ruhnevaz Tasavvuf Grubu'nu ağırladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Temmuz 2012 15:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sema grubu eşliğinde ilahiler seslendiren İhsan Güvenç'i 100. Yıl Amfi Tiyatro'yu hınca hınç dolduran hemşehrileri ayakta alkışladı. Yaklaşık 2 saat süren konserin ikinci bölümünde Güvenç seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla seyircilere unutulmaz bir Ramazan akşamı yaşattı.

Masal Parkı'nda ise Ruhnevaz Tasavvuf Grubu ?Ramazan Ayı Özel Konseri' gerçekleştirdi. Ünlü oyuncular Volkan Saraçoğlu, Sinan Bengier, Tuncay Gürel'in yer aldıkları Geleneksel Gösteri Sanatları Topluluğu'nun sergiledikleri orta oyunu, Gaziantepli sanatseverlerin büyük beğenisini topladı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Sema Marangoz yaptığı konuşmada, ?2004 yılında ilkini düzenlediğimiz, daha sonra geleneksel hale getirdiğimiz Ramazan Şenlikleri'nin bu yıl 9'ncusunu düzenliyoruz. Bu yıl da halkımıza birbirinden farklı etkinlikler sunuyoruz. Her gün iftar sonrası 100. Yıl Amfi Tiyatro'da ve Masal Parkı'nda düzenlediğimiz etkinliklerde Karagöz-Hacivat, orta oyunu gösterileri ile geçmiş günlerin Ramazanlarını halkımıza yaşatacağız. Ulusal ve Gaziantep'imizin yerel sanatçılarının verecekleri birbirinden güzel konserler halkımıza bu yıl da unutulmaz bir Ramazan yaşatacak.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber