Köprü Yardımlaşma Derneği'nden Ramazan yardımı

Köprü Yardımlaşma Derneği Ramazan ayında 3 bin ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımı, 7 ihtiyaç sahibi ailenin evinin onarımı, 600 yetim çocuğun giysi yardımının yanı sıra, sevgi evleri, yetiştirme yurdu, huzur evlerinde iftar yemeği verecek.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Temmuz 2012 10:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Köprü Yardımlaşma Dernek Başkanı Bekir Fevzi Yıldırım, Ramazan'ın dar gelirlilerin ihtiyaçlarını karşılamak, dul, yaşlı ve yetimleri sevindirmek, ihmal ettiklerimizi hatırlamak, yardımlaşmayı daha canlı tutmak ve paylaşmanın güzelliği için önemli bir fırsat olduğunu belirterek bu ayda, hayırseverlerin katkılarıyla ihtiyaç sahiplerinin gıda, kıyafet ve barınma ihtiyaçlarını gidereceklerini kaydetti.

Yıldırım, Adana İl Müftülüğü ile birlikte, AOSB, MÜSİAD, ADSİAD, ADASİAD, Türk Harp Malülü Gazi ve Şehit Aileleri, hayırsever iş adamaları ve sivil toplum örgütleriyle birlikte Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı yetiştirme yurdu, sevgi evlerindeki çocuklara ve huzur evlerinde kalan yaşlılara iftar vereceklerini bildirdi.

Yıldırım, camilerde de yardımseverlerin desteğiyle, özellikle çocukların teravih namazına gelmelerini cazip hale getirmek için her gün bir camide pamuklu şeker, macun, dondurma ikram edeceklerini belirtti.

Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar

Yayıncı: Ali Güreli

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber