Başkan Yaşar, Çayyolu'nda pazar denetledi

Yenimahalle Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan'da vatandaşların huzur içinde alışverişlerini yapabilmeleri amacıyla gıda denetimlerini sürdürüyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Temmuz 2012 11:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gıda imalatçılarını, marketleri ve lokantaları gözaltına alan Yenimahalle Belediyesi zabıta ekipleri, pazarları da denetleyerek esnafa fiyat, tartı ve sağlıklı ürünler satması konusunda uyarılarda bulunuyor. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da son olarak Çayyolu pazar yerini denetleyerek, esnaf ve vatandaşlar ile sohbet etti. Eşi Azize Yaşar ile birlikte pazarı gezen Yaşar, esnafı vatandaşa karşı saygılı olmaları konusunda uyardı.

Çayyolu pazar yerini gezerek hem alışveriş, hem de denetim yapan Yaşar, "Pazarlarımızın denetimi, vatandaşlarımızın sağlığı için çok önemlidir. Pazarda satılan ürünlerin sağlığa uygun olması ve hijyenik şartlarda vatandaşlara sunulması için sık sık gıda denetimleri yapıyoruz. Halkın sağlığı Yenimahalle Belediyesi için ön plandadır." dedi. Pazarcı esnafının istek ve şikayetlerini dinleyen Yaşar, vatandaşların sağlığını tehdit eden ürünlerin satışlarına müsaade edilmeyeceğini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber