Jet skinin çarpması sonucu ölen elektrik mühendisi defnedildi

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde plajda jet skinin çarpması sonucu hayatını kaybeden emekli Elektrik Mühendisi Ahmet Öztürk, Bursa'da toprağa verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Temmuz 2012 13:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'dan Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki yazlığına tatile giden emekli Elektrik Mühendisi Ahmet Öztürk (57), eşi ve çocuklarıyla birlikte yüzmek için Küçükköy Plajı'na indi. Eşi ve çocukları deniz kenarında yüzerken Öztürk biraz daha açıldı. Eşi Ahmet Öztürk'ü gözetleyen Belkıs Öztürk, bir anda siyah renkli bir jet skinin eşinin yakınlarından geçtiğini fark etti. Daha sonra eşini göremeyen Öztürk, durumu sahildeki cankurtaran ekiplerine bildirdi. Arama çalışmalarına başlayan jandarma ekipleri, Öztürk'ün cansız bedenine ulaştı. Eşinin ölüm haberini alan Belkıs Öztürk, olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Yapılan ilk incelemelerin ardından Öztürk'ün cenazesi, Ayvalık Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada savcının yaptığı incelemeler sonrasında Öztürk'ün cenazesi otopsi için Bursa Adli Tıp Müdürlüğü'ne gönderildi. Adli tıptan alınan Öztürk'ün cenazesi, merkez Nilüfer ilçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerindeki evine getirildi. Burada helallik alınmasının ardından cenaze Fatih Camii'ne götürüldü. Kılınan cenaze namazının ardından Öztürk, Hamitler Mezarlığı'nda defnedildi.

Olaydan sonra jandarmaya ifade veren Belkıs Öztürk, siyah renkli bir jet skinin eşinin yanından geçtiğini ve sürücüsünün kırmızı tişörtlü biri olduğunu söyledi.

"JET SKİDEN KORKUYORDU"

Acılı haberi duyan Öztürk'ün yakınları da eve akın etti. Öztürk'ün yakını Bayar Mutlu, "Ahmet jet skiden çok korkuyordu. Çünkü daha önce jet ski yüzünden ölen insanları duymuştu. Bundan dolayı tatile giden akrabalarını, arkadaşlarını sürekli bu konuda dikkatli olması için uyarıyordu" dedi.

Evin önünde toplanan kalabalık, Öztürk'ün ölümüne sebep olan jet ski sürücüsünün yakalanmasını istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber