Engellilere anlamlı ziyaret

Hatay'ın Anavatan'a katılışının 73. yıldönümü kapsamında organize edilen; '28. Hatay Festivali' etkinlikleri çerçevesinde Türkiye Sakatlar Derneği Hatay Şubesi'ne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Temmuz 2012 09:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Lütfü Savaş, eşi Nazan Savaş ile birlikte Hatay Belediye Parkı içinde faaliyet gösteren Türkiye Sakatlar Derneği Hatay Şubesi'ni ziyaret ederek, burada dernek üyeleri ile sohbet edip, onların sorun ve sıkıntılarını dinledi. Türkiye Sakatlar Derneği Hatay Şubesi Başkanı Figen Vural Tekin ve dernek üyeleri tarafından çiçeklerle karşılanan Savaş, kendisine iletilen talep ve istekleri de not alıp, konuyla ilgili gerekli çalışmaların yapılacağı sözünü verdi. Savaş, ?Siz, değerli engelli kardeşlerimizi düşünerek hizmetlerimizi bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz. Engelleri hep birlikte, gönül birliğiyle, sevgiyle aşıyoruz? dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Sakatlar Derneği Hatay Şubesi Başkanı Figen Vural Tekin, engellilerin halk otobüslerine rahatlıkla binebilmeleri noktasında belediyenin çaba sarf etmesi talebinde bulundu. Bunun üzerine Lütfü Savaş, Hatay Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Halil Kadife'yi telefonla arayarak, bu konuda engelli vatandaşlara gerekli kolaylığın sağlanması konusunda görüşme yaptı. Kooperatif Başkanı Halil Kadife ise, konuyla ilgili gerekenin yapılacağını, bu konuda sorun çıkaran otobüslerle ilgili kendisine şikayet geldiği takdirde, gerekli yasal işlemi uygulamaktan kaçınmayacaklarını belirtti. Konuşmaların ardından Lütfü Savaş, Figen Vural Tekin'e '28. Hatay Festivali'ne katkı ve katılımlarından dolayı bir teşekkür plaketi sundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber