Ramazan eğlencelerle renklendi

Bursa merkez Osmangazi Belediyesi tarafından bu yıl 20 farklı mahallede gerçekleştirilen Ramazan ayı etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Temmuz 2012 13:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ramazan eğlencelerinin startı Bağlarbaşı Mahallesi'nde verildi. İnönü İlköğretim Okulu yanındaki alanda gerçekleştirilen gösterilerde Hacivat ve Karagöz sahne aldı. Çocukların büyük bir coşku ile izlediği Hacivat ve Karagöz gösterisinin ardından sahneye çıkan TSM Fasıl grubu, Şef Hilmi Bozdemir eşliğinde seslendirdiği eserlerle vatandaşları coşturdu.

Ardından Osmangazi Belediye Tiyatro Grubu bir gösteri sundu. Bora Özkula'nın yönettiği orta oyunu, izleyicileri zaman zaman kahkahalara boğdu. Sahneye mini bir tiyatro şöleni taşıyan Osmangazi Tiyatro Grubu üyeleri, vatandaşlarından büyük alkış aldı. Son olarak sahneye çıkan İllüzyonist Yılmaz ise büyük beğeni topladı.

Belediye, Ramazan ayı boyunca Mehmet Akif, Hamitler, Hürriyet, Çarşamba, Yunuseli, Başaran, Soğanlı, Emek, Kükürtlü, Ovaakça, Zafer, Hüdavendigar, Küplüpınar, Çekirge, Gündoğdu, Selamet, Akpınar, Pınarbaşı ve Elmasbahçeler mahallelerinde gösteri yapacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber